Societat

El Premi a l’Educació Vicente Berenguer se celebrarà el 25 d’octubre a l’Auditori Teulada Moraira

Guardonats dos projectes solidaria a Benín i Camerun
L'equip de govern de Teulada Moraira presenta el I Premi a l'Educació Vicente Berenguer / Ajuntament de Teulada Moraira

El 25 d’octubre tindrà lloc la primera edició del Premi Vicente Berenguer a l’educació en el Auditori Teulada Moraira. Aquesta gala, organitzada per l’Associació Vicente Berenguer i l’Ajuntament de Teulada, té com a objectiu reconéixer la tasca educativa del missioner Vicente Berenguer a Moçambic.

La cerimònia començarà a les 20:30 hores. L’auditori està situat al carrer que porta el nom del mateix Vicente Berenguer. Abans de l’acte, a les 20:00 hores, hi haurà una recepció de premsa amb la presència de l’alcalde de Teulada Moraira, Raúl Llobell. A més, participarà el president de l’associació i algun membre del jurat.

Dos projectes internacionals premiats

El premi reconeix projectes internacionals que milloren la societat. En aquesta primera edició, es premiaran dos projectes: un de Benín i un altre de Camerun. Per altra banda, cal destacar que cada projecte rebrà 10.000 euros. Segons Antonio Monfort, president de l’associació, “és un somni fet realitat” per a tots els membres que es van reunir per crear aquest premi internacional.

El jurat està compost per persones amb una llarga trajectòria en projectes internacionals. El president honorífic és Vicente Berenguer Llopis, i entre els vocals es troben Mª Isabel Signes Soler, presidenta de Visió Sense Fronteres, el pare Ángel García Rodríguez, fundador de Mensajeros de la Paz, i el Dr. Pedro Cavadas, president de la Fundació Pedro Cavadas.

Un premi important per a Teulada Moraira

L’alcalde de Teulada Moraira, Raúl Llobell, ha destacat la importància del premi per al municipi. Segons Llobell, “Vicente Berenguer és una figura clau per a nosaltres”. A més, ha convidat els veïns de Teulada i la Marina Alta a participar en aquest esdeveniment, que reconeix projectes internacionals amb un gran impacte social.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *