Esports

El CD Dénia confia a poder guanyar al Novelda Unión

La plantilla grogueta afronta este partit amb la moral pels núvols després de sumar la seua primera victòria de la temporada
Jugadors del CD Dénia saludant / Javier Zamora

El CD Dénia confia a poder guanyar al Novelda Unión, en el partit que es jugarà en el camp de La Magdalena de Novelda, el diumenge a les 18 hores.

Els dianenses afronten el partit amb la moral pels núvols després de sumar la seua primera victòria en la lliga. El triomf davant el CF Gandia ha revitalitzat la moral dels jugadors que necessitaven enfortir la seua confiança.

L’entrenador dianenseJuanjo Antolí, tractarà de plantejar un sistema on serà vital que els seus homes estiguen el més junt possible. La formació dianense haurà de fer-se fort en defensa i posteriorment buscar sorprendre els locals en ràpides transicions.

El Novelda Unión, és un conjunt al qual li està costant arrancar la temporada amb victòries en el seu propi feu. No ha aconseguit encara guanyar, és per això que afronta este partit amb molta necessitat de cara a la seua afició.

Tot fa indicar que sobre el terreny de joc estaran dos formacions que caminen molt igualades, els dos han sumat 4 punts, sent rivals directes que lluitaran per aconseguir la salvació al final de la temporada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *