Esports

El X Trofeu Heliocare Dénia navegant per una bona causa

Les aigües de Dénia i Xàbia acolliran una regata solidària que fusiona la passió per la vela amb el compromís social
Vaixells durant la regata / Marina El Portet

Les aigües de Dénia i Xàbia es preparen per a acollir una nova edició del Trofeu Heliocare Dénia, una regata solidària que, des de fa deu anys, fusiona la passió per la vela amb el compromís social. Enguany, l’esdeveniment se celebrarà els dies 5 i 6 d’octubre en Marina El Portet, congregant a prop de 17 embarcacions disposades a competir i col·laborar amb una causa noble: fer costat a xiquets i adolescents amb càncer.

Durant una dècada, el Trofeu Heliocare Dénia s’ha convertit en un referent de la vela solidària, destacant per la seua contribució a la millora de la qualitat de vida de xicotets pacients oncològics. La regata, que es desenrotllarà durant dos dies, oferirà una emocionant competició, plena d’adrenalina i solidaritat. Les previsions meteorològiques auguren un vent variable de Llevant de 8 a 12 nusos, la qual cosa promet unes condicions ideals per a la pràctica de la vela.

La Fundació Aladina: esperança per als xiquets amb càncer

El Trofeu Heliocare Dénia té un objectiu clar: fer costat a la Fundació Aladina en la seua labor de proporcionar ajuda psicològica, social i econòmica a xiquets i adolescents amb càncer, així com a les seues famílies. Les donacions recaptades en este esdeveniment permeten que la fundació continue desenrotllant programes que contribuïxen al fet que els xicotets pacients puguen afrontar la malaltia amb un somriure i mantindre una vida el més normal possible.

Compromís amb la comunitat i el medi ambient

Luis Mira, director de Marina El Portet, va destacar la importància de l’esdeveniment i el seu impacte social: “Per a nosaltres, el Trofeu Heliocare Dénia és molt més que una regata. És una oportunitat per a unir a la comunitat nàutica entorn d’una causa comuna i demostrar que l’esport pot ser un vehicle per a fer el bé”.

Per part seua, Chiqui González, de The Yacht Tribe, va emfatitzar el compromís amb la sostenibilitat: “A més de la solidaritat, este esdeveniment també està compromés amb la sostenibilitat. Fomentem l’ús d’energies renovables i la reducció de residus per a minimitzar el nostre impacte ambiental”.

Des de la Fundació Aladina, es van mostrar molt agraïts pel suport dels organitzadors i els participants: “Gràcies al suport d’esdeveniments com el Trofeu Heliocare Dénia, podem continuar brindant als xiquets amb càncer i les seues famílies l’esperança i el suport que necessiten”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *