Escolta l'informació de hui, divendres 4 d'octubre 2024

Sintonitza les notícies del dia amb Dénia FM

Podcast Informatiu Dénia FM

Avanç Dénia FM 04/10/2024

L’avanç informatiu de divendres 4 d’octubre, de les 7.45 hores de Dénia, Xàbia, Ondara i la resta de la Marina Alta en la 92.5 FM, amb Míriam Pagán. Els titulars de hui:

Bones notícies en matèria educativa. La Conselleria d’Educació ha aprovat la proposta de modificació d’un increment de la delegació d’Edificant per un import superior als 1,9 milions d’euros per al CEE Raquel Payà de Dénia. D’esta manera, el centre compta amb un pressupost total que supera els 8 milions d’euros per a la renovació de les seues instal·lacions.

Ahir es presentava a València, després de la seua presentació setmanes #arrere a Dénia, la III edició del Festival dels Humanitats, que posarà la mirada sobre les incògnites que ens planteja el futur, sota el títol “Desconfinar el futur: els límits”. Esta tercera edició, a celebrar en la capital de la Marina Alta del 24 al 26 d’octubre, mira d’enfront dels nous reptes de la nostra societat.

En pàgina sanitària reivindicativa, el Comité d’Empresa del Departament de Salut de Dénia ha convocat concentració de treballadors a les portes de l’entrada principal de cadascun dels Centres de Salut i a la porta principal de l’Hospital de Dénia el pròxim 10 d’octubre, a les 11 hores.

Mentres en la pàgina sanitària pròpiament dita, l’Hospital de La Pedrera, celebra este matí, la I Jornada d’Atenció Pal·liativa en Hospitals Hacle.

A ONDARA, la presidenta del Patronat de la Residència Ntra. Senyora de la Soledat i directora de la residència, Paqui Ferrando incidix en la importància de la prestació del Servici d’Ajuda Domiciliària, que començarà a funcionar el 4 de novembre.

I entre les cites per al cap de setmana, se celebra la Fira de l’Estoc de Dénia, el dissabte 5 d’octubre, al carrer Marqués de Camp; també a Xàbia se celebra la IV Fira de l’Estoc Comarcal, en la plaça de la Constitució; i posteriorment celebració del 30é aniversari de l’Estudiantina de Xàbia.

A Benissa, el dissabte, III Fira d’Associacions en la glorieta Dolores Piera, amb la participació de 19 associacions. Mentres a Calp, esta vesprada, punxada del primera barril de l’Oktoberfesters, que es prolongarà fins al 8 d’octubre. I en pàgina solidària, II Meeting Cars en el pàrquing de l’Estació Baleària Port, este cap de setmana, a favor d’Amunt contra el Càncer.


Si te gusta Informatius Dénia FM | 92.5, suscríbete en nuestros canales de podcast:

Y sigue a Marina Alta Notícies en las redes sociales:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *