Esports

El Dénia Vtnos. FC finalista d’un triangular a Mallorca

Els dianenses van caure en la final davant els veterans de l'Unión Berlin per 1 a 0 després d'haver derrotat a l'At. Baleares
Equips participants en el torneig / Roelofs

L’equip de Dénia Veterans FC, que disputa la lliga comarcal de futbol veterà, s’ha desplaçat entre els dies 30 de setembre i 2 d’octubre a Palma per a disputar un torneig en format triangular contra els equips de veterans de l’Atlètico Baleares i l’FC Union Berlin, este últim format íntegrament per exjugadors professionals d’esta entitat.

Entre els dianenses i els alemanys d’FC Union Berlin existix una estreta amistat des de fa uns anys, amb partits ja disputats entre tots dos equips en els anys 2022 (en Berlin) i 2023 (a Dénia), per la qual cosa el triangular va suposar per als equips de Dénia Veterans F.C. i 1. F.C. Union Berlin també un agradable retrobament entre amics.

L’expedició dianense es va allotjar en la localitat de Cala Rajada, el torneig triangular es va disputar en la nit de l’1 d’octubre en el camp Són Malferit de Palma, casa de l’Atlètic Balears.

El primer partit va ser Atlètic Balears – Dénia Veterans F.C., i es va saldar amb victòria dianense per 2 gols a 0; els gols de Dénia Veterans F.C. van ser obra de David RamisJuan Alberto Moreno.

Equipo Dénia Veteranos FC | Roelofs

En el segon partit del triangular, l’equip amfitrió, Atlètic Balears va empatar a dos contra els alemanys de l’FC Union Berlin, per la qual cosa es va disputar el ¨ títol del triangular en el tercer enfrontament del torneig, entre Dénia Veterans F.C. i el FC Union Berlin.

En este partit, el quadre germànic va resultar dominador del joc, però malgrat comptar amb algunes ocasions clares al llarg de la trobada, no va aconseguir batre la porteria dianense fins al tram final del partit, emportant-se gràcies a esta victòria d’1-0, el títol del triangular l’equip alemany.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *