El CD Dénia rescata un punt en la seua visita al Novelda Unión

Els dianenses aconseguixen un empat a 2 després de jugar en inferioritat numèrica durant gran part del segon temps
Onze del CD Dénia a Novelda / CD Dénia

El CD Dénia va aconseguir puntuar en la seua visita al camp La Magdalena de Novelda, després d’empatar a 2 en un partit ple d’emocions. Els dianenses van començar de la millor manera possible, avançant-se en el marcador a penes als 5 minuts gràcies a un gol de Castillo, que va posar el 0-1 i va permetre a l’equip prendre confiança des de l’inici.

El gol en contra va obligar el Novelda Unión a intensificar el seu joc a la recerca de la igualtat, però l’orde defensiu del Dénia es va imposar durant la primera mitat, evitant que els locals generaren ocasions clares per a empatar la trobada. Amb el marcador a favor i una defensa ben plantada, els visitants se’n van anar al descans amb l’avantatge mínim.

No obstant això, en l’arrancada del segon temps, el partit va canviar per complet. Martín Pacheco, del CD Dénia, va ser expulsat en veure la segona targeta groga, la qual cosa va deixar al seu equip en inferioritat numèrica. Malgrat este colp, els dianenses van saber alçar-se i, sorprenent a tots, van aconseguir el 0-2 per mediació d’Alexis López, qui va definir amb gran precisió.

El tècnic local no va tardar a reaccionar i va fer diversos canvis ofensius per a intentar revertir la situació. L’estratègia va donar resultat en el minut 74, quan Torregrosa va acurtar distàncies en marcar el 1-2, la qual cosa va retornar l’esperança a l’equip i a l’afició local.

Amb l’avantatge reduït, el CD Dénia es va replegar i va tractar de resistir la forta pressió del Novelda Unió, però la inferioritat numèrica va passar factura. En el minut 85, després d’un setge constant i més per #empenyiment que per joc, Belda va assolir posar l’empat a 2 en el marcador, resultat que es va mantindre fins al final del partit.

El CD Dénia, malgrat el desavantatge numèric durant gran part del segon temps, va aconseguir traure un valuós punt en un camp complicat com el de La Magdalena. Els dianenses van demostrar caràcter i resiliència, i encara que van deixar escapar un avantatge de dos gols, l’empat els permet continuar sumant en la competició i mantindre la moral alta de cara als pròxims desafiaments.