Política

Polèmica entrevista a l’alcalde de Teulada Moraira per les acusacions de Compromís d’amagar “factures en un caixò”

Compromís declina participar en un "cara a cara" front a Raúl Llobell (alcalde de Teulada Moraira) a l'espai de dilluns 'Fuego Cruzado'

Onda Cero va a obrir la setmana amb una entrevista polèmica a l’alcalde de Teulada Moraira, Raúl Llobell. A partir de les 13:05, en el programa Más de Uno Dénia Marina Alta, l’alcalde respondrà a les greus acusacions de Compromís per Teulada Moraira sobre una suposada mala gestió de les factures de proveïdors al consistori.

El grup valencianista ha denunciat que l’Ajuntament acumula més de 593.000 euros en factures pendents. Segons Compromís, hi ha fins a 188 factures bloquejades. Algunes porten més d’un any esperant ser firmades. A més, asseguren que l’Ajuntament ha superat els terminis legals de pagament, fixats en 30 dies per llei. Així, el consistori podria haver de pagar interessos si els proveïdors afectats ho reclamen.

Compromís es nega a un “cara a cara” amb l’alcalde Raúl Llobell 

Malgrat que el principal grup de l’oposició va denunciar públicament un col·lapse en el pagament a proveïdors del municipi, s’ha negat a participar en un debat cara a cara amb l’alcalde, en l’habitual espai de dilluns Fuego Cruzado d’Onda Cero. Han declinat l’oportunitat de sostenir aquestes denúncies en directe.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *