Lideratge per al CF Benitachell, UD Calpe B i CE Pedreguer en Tercera FFCV

La jornada va deixar derrotes per als comarcals, Orba B CF, Pego B CF, UD Ondarense, Beniarbeig CF i UD Benissa B
Banqueta de la UD Benissa B / UD Benissa

La cinquena jornada en la Tercera FFCV en el seu grup 12 va deixar importants triomfs per al CE El Verger,  CF Benitachell, UD Calpe B i CE Pedreguer que els permet situar-se en els primers llocs de la classificació.

CE El Verger va aconseguir una rellevant victòria en la seua visita a l’Orba B CF, en un dol disputat que va finalitzar amb un 2-3. Els visitants van dominar gran part del partit i es van posar per davant amb gols de Molines, Piera i Carim. No obstant això, l’Orba B CF no es va donar per vençut i va retallar distàncies amb punts d’Iván i David José, encara que no va ser suficient per a evitar la derrota.

Una de les golejades destacades de la jornada va ser la que va infringir la UD Calpe B al Beniarbeig CF (6-2). El partit va quedar sentenciat des dels primers minuts i els calpins no van donar opcions al seu rival.

Triomf contundent del CE Pedreguer en la seua visita al feu del Pego B CF (0-3). Els pedregue ros es van avançar en la primera mitat, sentenciant en la segona davant un rival que res va poder fer per a impedir la superioritat visitant.

Un altre dels equips que camina molt bé és el CF Benitachell que no va tindre oposició en la UD Ondarense a la qual va véncer per 3 a 0. Al descans la formació de José Luis Bisquert va marxar amb el clar avantatge de 3 gols. La segona va ser de pur tràmit per als locals que van poder augmentar l’avantatge.

Important va ser el triomf del FB Teulada B a casa davant l’At. Callosa (3-2). Va ser un partit molt intens i emocionant que es va resoldre a cinc minuts del final amb el punt de Marcos.

La UD Benissa B no va poder mantindre el resultat favorable en la seua trobada enfront del Finestrat (2-3). Malgrat remuntar un 0-2 advers amb gols de Francisco i Adam, els visitants van aconseguir emportar-se la victòria amb una miqueta decisiu en el minut 71.