Escolta l'informació de hui, dilluns 7 d'octubre 2024

Sintonitza les notícies del dia amb Dénia FM

Podcast Informatiu Dénia FM

Avanç Dénia FM 07/10/2024

L’avanç informatiu de dilluns 7 d’octubre, de les 7.45 hores de Dénia, Xàbia, Ondara i la resta de la Marina Alta en la 92.5 FM, amb Míriam Pagán. Els titulars de hui:

Esglai ahir a la vesprada a Xàbia, quan van saltar les alarmes per l’incendi declarat en la zona del Saladar, i que obligava a tallar el carrer Atenes, com a mesura preventiva, així com al confinament d’una vivenda. L’incendi està controlat.

En l’altre costat de la moneda, la imatge del cap de setmana ens la deixa la solta d’una trentena de tortugues a la platja dels Albarans a Dénia, que van nàixer dels nius trobats el passat estiu en el municipi.

En pàgina polític-municipal, Dénia ha rescindit el contracte amb l’empresa encarregada de remodelar la font de La Glorieta, i la penalitzarà. Així ho ha donat a conéixer l’edil de Territori, Maria Josep Ripoll.

A Calp, el diumenge se celebrava, per primera vegada un acte de formació i revista policial amb motiu de la festivitat dels Àngels Custodis. També es va entregar la medalla al mèrit de Protecció Civil de manera pòstuma a l’agent que va perdre la vida en acte de servici Juan Manuel Policarpo Moll.


Si te gusta Informatius Dénia FM | 92.5, suscríbete en nuestros canales de podcast:

Y sigue a Marina Alta Notícies en las redes sociales:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *