Escolta l'informació de hui, dilluns 7 d'octubre 2024

Sintonitza les notícies del dia amb Dénia FM

Podcast Informatiu Dénia FM

Informatiu Dénia FM 07/10/2024

Tota la informació de Dénia, Xàbia, Ondara i la resta de la Marina Alta en la 92.5 FM, amb Míriam Pagán. Pots escoltar en directe l’Informatiu de dilluns a divendres a les 13.30 hores.

Els titulars de hui, dilluns 7 d’octubre del 2024, són els següents:

La Guàrdia Civil ha detingut a un home especialitzat en el mètode de “la sembra” en Moraira. Al detingut, que posseïa antecedents per fets similars, se li han imputat dos presumptes delictes de furt, un d’estafa i un altre per desobediència greu. L’individu ha sigut posat a la disposició del Jutjat de 1a Instància i Instrucció de Dénia, que ha decretat la seua posada en llibertat amb mesures cautelars.

L’Ajuntament de Dénia ha rescindit el contracte amb l’empresa que havia de remodelar la font de la Glorieta. En declaracions a Dénia FM, l’edil de Territori Maria Josep Ripoll recorda que es va adjudicar el contracte al maig, però al setembre encara no s’havia iniciat el treball. Motiu pel qual, s’ha decidit rescindir el contracte.

L’edil de Comerç de l’Ajuntament de Dénia, Maria José Garcia, ha valorat molt positivament la fira Dénia Estoc celebrada el dissabte al carrer del Marqués de Camp de Dénia. Garcia assenyala que la jornada “va ser un èxit, increïble”, i ha volgut agrair a comerços i públic assistent el seu suport i ha recordat que “com més comerç, més Dénia”.

L’Ajuntament de Calp té previst dur a terme campanyes de publicitat per a promocionar-se com a destinació turística inclusiva, així com xarrades i cursos de formació per a sensibilitzar a les empreses turístiques locals i ciutadania de la importància que suposa que la localitat siga una destinació turística accessible i adaptat a persones amb tota mena de diversitat funcional.

El 9 d’Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, Xàbia celebrarà l’acte institucional a les 18.30 h en la Plaça de l’Església, amb la cerimònia de lliurament dels XXVIII Premis 9 d’Octubre Vila de Xàbia. En esta edició recauen en l’Associació Meridià Zero, fundada en 2009; i en la Comissió de Festes de Sant Sebastià, que es va crear per a reivindicar la figura del sant com a patró de Xàbia.


Si te gusta Informatius Dénia FM | 92.5, suscríbete en nuestros canales de podcast:

Y sigue a Marina Alta Notícies en las redes sociales:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *