Política

José Chulvi visita hui ‘Más de Uno’ per a abordar la “deficient” gestió del turisme a Xàbia

Chulvi ha criticat en les últimes setmanes la tardança del govern de Xàbia en la moratòria de llicències turístiques.

per aHui, a partir de les 13.05 h, José Chulvi, diputat del PSPV-PSOE en Les Corts Valencianes i exalcalde de Xàbia, visitarà els estudis d’Onda Cero Dénia Marina Alta. Serà entrevistat per Ángel Serrano en el programa ‘Más de Uno Dénia Marina Alta’. Entre els temes principals que es tractaran en aquesta entrevista, destaca la gestió del turisme a Xàbia. En concret, la tardança en l’aprovació de la moratòria de llicències de vivendes turístiques al municipi.

Chulvi també parlarà de les tensions amb el govern tripartit local per la falta d’estudis previs per a garantir un equilibri entre el turisme i la qualitat de vida dels residents. Durant l’entrevista, es debatran altres temes importants, com les vuit propostes del PSPV-PSOE per a millorar la qualitat de vida a Xàbia, que inclouen la peatonalització del carrer Manuel Bordes Valls i un pla per a combatre l’obesitat infantil en els col·legis.

Aquesta entrevista promet oferir una visió detallada dels reptes que enfronta Xàbia en la gestió del seu creixement turístic i la relació amb el benestar de la seua població.

Ayer el alcalde de Teulada Moraira Raúl Llobell se enfrentó a las acusaciones de Compromís en ‘Más de Uno’

Onda Cero va començar la setmana amb una entrevista polèmica amb l’alcalde de Teulada Moraira, Raúl Llobell. Aquest va respondre a les greus acusacions de Compromís, que ha denunciat que l’Ajuntament acumula més de 593.000 euros en factures pendents. Segons el grup valencianista, hi ha 188 factures bloquejades, algunes des de fa més d’un any. Adverteixen que s’estan vulnerant els terminis legals de pagament, fixats en 30 dies.

A més, Compromís alerta que el consistori podria haver de pagar interessos si els proveïdors reclamen. Llobell va acusar Compromís de fer “populisme barat i mal fet”, assegurant que l’Ajuntament treballa per regularitzar els pagaments pendents. També va negar que aquesta situació estiga afectant la liquiditat dels proveïdors locals, com denuncia Compromís. Per altra banda, Llobell va afirmar que el seu equip gestiona les factures segons els recursos disponibles i va reiterar el compromís amb els terminis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *