Entrevistes Primer Café

Luisina Daives: “Si les meues conductes no es corresponen amb els meus pensaments i les meues emocions, he de parar-me a reflexionar”

Entrevista a Luisina Daives, psicòloga d'AMADEM sobre la importància de la salut mental

Aquest matí, en ‘El Primer Café’ de Dénia FM, hem tingut el plaer de parlar amb Luisina Daives, psicòloga d’AMADEM, l’ONG per la Salut Mental de la Marina Alta, que treballa incansablement per millorar la vida de persones que pateixen trastorns mentals.

Luisina ens ha explicat la història d’AMADEM, una organització fundada fa més de 25 anys amb l’objectiu de donar suport i recursos a aquelles persones que necessiten ajuda en la seua salut mental.

Amb un equip compromés i apassionat, AMADEM ofereix una àmplia gamma de serveis, des de teràpia psicològica fins a tallers de reintegració social, contribuint a la recuperació i millora de la qualitat de vida de moltes persones.

Durant l’entrevista, s’ha ressaltat la importància de la salut mental com un aspecte clau per al benestar general. “No hi ha salut sense salut mental”, ha afirmat Luisina, subratllant que, encara que a sovint no es reconega el seu valor, la salut mental és essencial per a portar una vida plena i equilibrada. També hem descobert més sobre Luisina i el seu compromís amb la salut mental. A més, Luisina ha compartit un desig per al món: “Que la salut mental siga tractada amb la mateixa importància que qualsevol altra malaltia, perquè totes les persones tenen dret a viure amb dignitat i benestar.”

AMADEM està obert a la col·laboració de qualsevol persona que vulga sumar-se a la causa, bé siga associant-se o participant en els diversos esdeveniments i activitats que organitzen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *