Política

José Chulvi: “Demane respecte polític i personal, no oblidem que som la primera força a Xàbia”

El ara cap de l'oposició de Xàbia reconeix que, malgrat els atacs, continua en la seua cadira de regidor per "compromís" amb la ciutadania

José Chulvi, exalcalde de Xàbia i diputat del PSPV-PSOE en Les Corts Valencianes, ha passat pels micròfons d’Onda Cero Marina Alta. En el programa “Más de Uno”, Chulvi ha tractat temes d’actualitat del municipi. Un dels principals temes ha sigut el retard en la moratòria dels lloguers turístics.

Xàbia supera els 6.000 lloguers turístics

Chulvi ha assenyalat que Xàbia té més de 6.000 lloguers turístics, una xifra més que suficient per a justificar una moratòria. “En setembre, tots els sectors implicats van dir clarament que era el moment de parar”, ha declarat Chulvi. Segons ell, només l’actual govern no ho tenia clar.

A més, ha criticat que la moratòria només s’ha aprovat per sis mesos. “No hi haurà prou temps per a fer els estudis necessaris”, ha advertit. Així mateix, ha destacat que aquesta decisió ha arribat després de dir que la mesura era “una punyalada als propietaris dels allotjaments”.

La inactivitat del govern de Xàbia

Chulvi també ha denunciat la falta de gestió i la inactivitat de l’actual govern municipal. Segons ell, el ple de setembre va tindre 33 punts, mentre que altres poblacions com Dénia en tenien menys, però eren qüestions de pes. En canvi, a Xàbia “no es presenta res”.

El dirigent socialista ha remarcat que el PSPV-PSOE ha presentat huit mocions específiques per a Xàbia, que inclouen des de la peatonalització de carrers fins a un pla contra l’obesitat infantil. No obstant això, lamenta que el govern local estiga més actiu en contestar a l’oposició amb un to poc respectuós.

Chulvi vol respecte polític i personal

Pel que fa a la situació política actual, Chulvi ha afirmat que el pacte tripartit es va formar amb l’únic objectiu que ell no fos alcalde, malgrat ser la força més votada. Malgrat això, continua ocupant el seu lloc en el ple, encara que reconeix que les crítiques se centren sovint en la seua persona. Finalment, ha expressat el seu desig que la corporació municipal es concentre en treballar pel bé de la gent de Xàbia, amb respecte polític i personal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *