Cultura

Torna ‘Jazz als Porxes’ per a dinamitzar el centre històric de Teulada

Tres actuacions amb l'objectiu de desestacionalitzar els actes culturals
Jazz als Porxes / Aj. Teulada

L’Ajuntament de Teulada organitza la segona edició de ‘Jazz als Porxes’, un cicle de concerts dissenyat per a desestacionalitzar el turisme i donar vida al centre històric de la localitat. La plaça dels Porxes serà l’escenari, entre els dies 11 i 13 d’octubre, de tres actuacions de jazz, aprofitant les festivitats de la Comunitat Valenciana.

El divendres 11 d’octubre a les 20:00 hores, es donarà inici al festival amb l’actuació de Kiko Berenguer Quartet, que comptarà amb la participació especial de Cristian De Moret. El dissabte 12 d’octubre, a les 18:00 hores, el grup Funkinjectors oferirà el seu espectacle, coincidint amb el Dia de la Hispanitat. Finalment, el diumenge 13 d’octubre a les 18:00 hores, el grup Marjal Groove serà l’encarregat de tancar aquest cicle de concerts a la icònica plaça dels porxes.

La regidora de Turisme, Verónica Martínez, ha destacat que ‘Jazz als Porxes’ és una continuació del reeixit Voramar, que s’ha estat realitzant durant diversos anys. Segons Martínez, l’objectiu és desestacionalitzar i revitalitzar una part clau del municipi, i per això s’ha decidit continuar amb aquests concerts que donen vida als carrers de Teulada Moraira.

A més, la regidora ha volgut agrair la tasca de la seua companya Susanne Katzgrau, anterior regidora de Turisme, per la seua contribució en l’organització d’aquest esdeveniment. Finalment, ha convidat veïns, veïnes i visitants a gaudir de la música en un lloc tan especial com el centre històric.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *