Escolta l'informació de hui, dimarts 8 d'octubre 2024

Sintonitza les notícies del dia amb Dénia FM

Podcast Informatiu Dénia FM

Informatiu Dénia FM 08/10/2024

Tota la informació de Dénia, Xàbia, Ondara i la resta de la Marina Alta en la 92.5 FM, amb Míriam Pagán. Pots escoltar en directe l’Informatiu de dilluns a divendres a les 13.30 hores.

Els titulars de hui, dimarts 8 d’octubre del 2024, són els següents:

En la prèvia al 9 d’Octubre, dia de la Comunitat Valenciana, s’inaugura, esta vesprada, el nou Museu Arqueològic de Dénia, que es trasllada de la galeria oriental del Palau, en el cim del Castell, a la Casa de la Marquesa Valero de Palma, en ple centre històric de la ciutat. La nova ubicació suposa també l’estrena d’una nova proposta museística. Massu Vaig sentir, cap d’Arqueologia i Museus de Dénia.

PP i Vox s’oposen a la data triada per a celebrar Diva Dénia Music Pride, dissabte que ve, 12 d’octubre. Els dos partits en l’oposició critiquen la data triada, per l’Ajuntament, per a la celebració d’este festival amb el qual es pretén celebrar la diversitat, amb la presència de conegudes Drag Queens i associacions del col·lectiu LGTBI. Consideren que no és la més adequada.

Més en pàgina polític- municipal a Dénia, on l’equip de govern denuncia la retallada del 88% en la subvenció de la GVA en els programes de foment d’ocupació. En concret, critiquen, que s’ha passat de quasi 545.000 euros a més de 63.400 euros, la qual cosa es traduirà en què només es permetrà contracta a 4 joves, en comptes de 29 persones com abans.

L’equip de govern de Calp eleva a aprovació del ple d’esta #vesprada, la modificació de l’ordenança reguladora de la taxa de recollida domiciliària d’escombraries després de retirar-ho del ple del passat mes de setembre en detectar un error aritmètic i material en el càlcul de la taxa. L’alcaldessa Ana Sala incidix en què és en aplicació d’una directiva europea.

Calp celebrarà demà el 9 d’ Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, amb una programació especial per la celebració del XXX aniversari del Premi Jaume Pastor i Fluixà; amb activitats infantils, carretons, balls, exposicions, i l’acte institucional de lliurament del Premi Jaume Pastor i Fluixà -9 d’ Octubre i Medalles de la Vila.


Si te gusta Informatius Dénia FM | 92.5, suscríbete en nuestros canales de podcast:

Y sigue a Marina Alta Notícies en las redes sociales:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *