Entrevistes Primer Café

Sergi Ferrús: “La gent em felicita pel carrer i això sempre m’ompli d’il·lusió”

Sergi Ferrús destaca els èxits i reptes pendents en l'entrevista d'El Primer Café a Dénia FM
Sergi Ferrús, alcalde de Pedreguer / Redacció

En una entrevista a ‘El Primer Café’ de Dénia FM, l’alcalde de Pedreguer, Sergi Ferrús, ha fet un repàs a la seua trajectòria des que va assumir el càrrec l’any 2011. Ferrús, de Compromís per Pedreguer, ha destacat els èxits aconseguits en aquestes legislatures, tant en coalició com en solitari, així com els desafiaments que encara queden pendents per al municipi.

Entre les fites més importants, Ferrús ha ressaltat el projecte del poliesportiu municipal, un assoliment que ha omplert de satisfacció a la ciutadania. “Ha estat una alegria enorme veure com aquest projecte es feia realitat”, ha dit l’alcalde. A més, ha subratllat la seua satisfacció personal pel fet que els veïns li reconeguen la seua tasca diària: “La gent em felicita pel carrer i això sempre m’ompli d’il·lusió.”

Un dels temes pendents que més preocupa l’alcalde és la construcció del nou centre de salut, un projecte que encara no s’ha pogut materialitzar. “És una necessitat urgent per al nostre municipi”, ha remarcat.

Durant l’entrevista, Ferrús també ha parlat sobre els projectes europeus i les subvencions que ha aconseguit per a Pedreguer, destacant la importància d’aquestes ajudes per a impulsar el desenvolupament local. A més, ha insistit en la rellevància de la participació ciutadana en la presa de decisions municipals.

L’alcalde ha tancat l’entrevista amb optimisme, assegurant que Pedreguer afronta un futur amb molts reptes però amb la convicció de continuar avançant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *