Esports

El diumenge se celebra el XXXII Cross Baix Montgó

El traçat de 12 quilòmetres per la falda del Montgó és un dels atractius d'esta carrera
Atletes amb el Montgó com a testimoni / CE Llebeig Xàbia

Diumenge que ve, el Cross Baix Montgó celebrarà la seua 32a edició, consolidant-se com una de les proves més estimades i esperades pels atletes de la comarca. La carrera, organitzada pels clubs CE Llebeig Xàbia i CMA La Faixa Jesús Pobre, donarà principi a les 9 del matí en l’emblemàtica plaça de la Constitució de Xàbia, unint a esportistes de totes les edats i nivells.

Els corredors podran arreplegar els seus dorsals a partir de les 7.30 hores i fins a 8.30 hores, just abans de donar inici a esta prova de resistència. Estan convocats atletes nascuts entre 1955 i 2008, abastant un ampli rang de categories que promet una emocionant competència.

L’organització ha disposat 400 samarretes per als primers a travessar la línia de meta, garantint un record especial per als més ràpids d’esta edició. A més, com és tradició, s’entregaran trofeus als tres primers classificats en les categories de juvenil, sènior, Veterans A, B i C, tant en categoria masculina com femenina. També rebran reconeixement els millors atletes de cada club organitzador, destacant l’esforç i la dedicació dels locals.

Amb més de tres dècades d’història, el Cross Baix Montgó es manté com un referent en el calendari esportiu de la Marina Alta, atraient a atletes de tota la regió per a una jornada on l’esport, la companyonia i la superació personal seran els grans protagonistes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *