Política

Valen Alcalà: “La diversitat d’estils com el reggaeton i el tecno en la música en valencià és el futur”

El regidor de Joventut de l'Ajuntament de Dénia va ser entrevistat en el programa Más de Uno Dénia Marina Alta i va parlar del LlenguaFest

Ahir, el regidor de Joventut de l’Ajuntament de Dénia, Valen Alcalà, va ser entrevistat en el programa Más de Uno Dénia Marina Alta. En aquesta entrevista, Alcalà va valorar molt positivament l’èxit del LlenguaFest, el festival celebrat el passat 9 d’octubre. El regidor va destacar l’alta participació i l’ambient festiu del festival, que va reunir centenars de persones al Carrer La Via per gaudir de música en valencià.

A més, Alcalà va ressaltar la importància de donar visibilitat als artistes locals que estan treballant per modernitzar la indústria musical en valencià. Segons ell, el LlenguaFest és un esdeveniment que s’hauria de repetir durant els pròxims anys per continuar donant suport a aquests artistes.

Diversitat d’estils musicals

En l’entrevista, es va parlar sobre la diversificació d’estils musicals en valencià. Alcalà va assenyalar que estils com el reggaeton o el tecno estan guanyant terreny entre els joves artistes valencians. A més, va destacar que aquest canvi d’estils és positiu, ja que permet ampliar la temàtica de les lletres i la varietat musical en valencià.

Tot i això, Alcalà va reconéixer que les lletres reivindicatives continuen sent importants. No obstant això, és necessari que hi haja diversitat en la música en valencià, amb cançons que podrien estar escrites en altres llengües, però que ara també es poden escoltar en valencià.

En conclusió, el regidor es va mostrar molt satisfet amb la jornada i confia que el LlenguaFest es convertisca en una cita anual per a la Marina Alta. A més, es va sentir molt orgullós de poder participar activament en l’acte polític de Compromís per Dénia celebrat en el mateix dia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *