Solidaritat

La Gran Gala Benèfica de la Creu Roja homenatjarà a grups mítics de Dénia dels anys 60

Serà el pròxim 28 d'octubre a les 20:00 hores al Teatre Auditori del Centre Social de Dénia (donatiu de 5 euros)
L'artista Tinina i The Merry Boys actuen a un terrat. / The Merry Boys

El pròxim 28 d’octubre tindrà lloc la Gran Gala Benèfica de la Creu Roja a les 20:00 hores al Teatre Auditori del Centre Social de Dénia. L’esdeveniment oferirà un complet programa de varietats, amb actuacions plenes de nostàlgia i música per als assistents.

En primer lloc, s’hi representarà el sketch “La levedad de la ley y El Banco”, que promet arrencar els somriures del públic. A més, com a acte principal, hi haurà un emotiu homenatge als grups mítics de Dénia dels anys 60. Bandes que van marcar una època, com ara The Merry Boys, Piguibacan, Tels Star’s i Brujos Negros. En aquest sentit, els components de les bandes seran reconeguts durant la gala, amb especial esment a la seua contribució a la cultura musical local.

Per a concloure la vetlada, la Gran Orquestra Galas del Sábado oferirà una actuació en directe. Aquesta formació musical és reconeguda per les seues actuacions vibrants, garantint així una nit plena de ritme i diversió.

Una Gran Gala Benéfica contra la soledat

Cal destacar que la recaptació íntegra de la Gran Gala Benéfica (amb una entrada-donatiu de només 5 euros) es destinarà a recolzar la labor solidària de la Creu Roja Dénia. Aquesta organització utilitzarà els fons per al seu programa “Acompanyar a qui viu en soledat”. Aquest projecte té com a objectiu donar suport a les persones majors o vulnerables que es troben soles, proporcionant-los acompanyament emocional i social.

L’esdeveniment compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Dénia, que dona suport a aquesta iniciativa solidària. Tots els assistents contribuiran directament a millorar la qualitat de vida de moltes persones en situació de solitud.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *