Política

Javier Scotto visita Onda Cero per a valorar l’èxit del Diva Dénia Music Pride

L'entrevista tindrà lloc a les 13:05 hores en el programa Más de Uno Dénia Marina Alta d'Ángel Serrano

Hui, Javier Scotto, regidor d’Igualtat i Diversitat de l’Ajuntament de Dénia, visita el programa Más de Uno Dénia Marina Alta d’Onda Cero. L’entrevista tindrà lloc a les 13:05 hores, on Scotto valorarà l’èxit del Diva Dénia Music Pride celebrat el dissabte passat.

Aquest esdeveniment, impulsat pel mateix regidor, va tenir lloc a la plaça de la Glorieta de Dénia. Va ser un festival amb l’objectiu de celebrar la diversitat i la inclusió, amb una gran assistència de públic.

A més, el festival va retre homenatge a les grans divas de la música, interpretant temes dels anys 70 i 80 i espectacles de cabaret. Un dels moments més destacats va ser l’actuació de la famosa drag queen Hornella Góngora, coneguda per la seua participació a la tercera edició de Drag Race Espanya.

Controvèrsia per la coincidència de dates del Diva Dénia Music Pride i el Dia de la Festa Nacional d’Espanya

No obstant això, la celebració d’aquest esdeveniment ha generat certa polèmica per la coincidència amb el Dia de la Festa Nacional d’Espanya, el 12 d’octubre. Algunes veus crítiques, principalment del Partit Popular (PP) i VOX, consideren inapropiat que ambdós esdeveniments tingueren lloc el mateix dia. Argumenten que el 12 d’octubre hauria de reservar-se exclusivament per celebrar la identitat i la unitat espanyola.

Malgrat això, el festival va ser un èxit de participació i va aconseguir visibilitzar la diversitat i els drets del col·lectiu LGTBI, tal com estava previst pels seus organitzadors. Scotto tindrà l’oportunitat d’explicar la seua visió sobre la polèmica i l’èxit d’aquesta edició en la seua entrevista a Onda Cero.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *