Solidaritat

AMUNT Contra el Càncer organitza una campanya de prevenció del càncer de mama

Es durà a terme el divendres 18 d’octubre a Dénia, en horari de 10:30h a 13:30h i de 17:00h a 20:00h

Amb motiu del Dia Mundial Contra el Càncer de Mama, l’associació AMUNT Contra el Càncer llança una nova campanya de prevenció. L’objectiu és conscienciar la població sobre la importància de la detecció precoç i l’autoexploració mamària. Per això, estaran presents amb taules solidàries a diverses localitzacions per oferir informació i ensenyar la tècnica correcta d’autoexploració.

La campanya es durà a terme el divendres 18 d’octubre a Dénia, en horari de 10:30h a 13:30h i de 17:00h a 20:00h. En aquest horari, estaran presents en les següents farmàcies:

  • Araceli en c/ Marqués de Campo, 48
  • Arxiduc Carles en pl. Archiduque Carlos
  • Loreto en Ronda les Muralles, 3
  • Romany en c/ Elx, 2
  • Ferreres en pl. Constitució, 3

També faran una jornada de prevenció a Xàbia, el dijous 17 d’octubre, en la Farmàcia Espinós de la plaça de l’Esglèsia, en el mateix horari.

A més, s’oferirà un petit obsequi a aquelles persones que facen un donatiu, juntament amb un llaç rosa, símbol de la lluita contra el càncer de mama. A més, es farà un sorteig de lots de productes de farmàcia per a tots els participants.

L’import recaptat en la campanya es destinarà a la investigació del càncer de mama, amb la finalitat de millorar la qualitat de vida de les persones afectades per aquesta patologia.

Col·labora i ajuda en la investigació contra el càncer

AMUNT Contra el Càncer es compromet amb la salut i el benestar de les persones malaltes de càncer. Amb iniciatives com aquesta, es busca no només la prevenció sinó també la implicació de la ciutadania en la lluita contra aquesta malaltia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *