Esports

Pedreguer renova les seues instal·lacions esportives amb una inversió de més de 350.000€

El camp de futbol principal estrena gespa, i es realitzen millores en els vestidors, accessibilitat i impermeabilització del poliesportiu
Camp de futbol de Pedreguer / Ayto Pedreguer

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Pedreguer ha aprofitat aquest estiu per dur a terme una renovació integral de les instal·lacions esportives municipals, seguint la seua estratègia de millora contínua. La intervenció més destacada ha sigut el canvi de gespa del camp de futbol principal, una instal·lació que ja havia arribat al límit de la seua vida útil després d’estar en funcionament des del 2011. Aquesta millora, amb un cost total de 166.082,96€, ha sigut possible gràcies al cofinançament de la Diputació d’Alacant, que ha aportat el 85% del cost, mentre que el 15% restant ha sigut assumit per l’Ajuntament.

Canvi de gespa i millores estructurals

L’antiga gespa, molt desgastada pel temps i l’alta ocupació en els últims anys, ha sigut substituïda per una nova que complirà amb les necessitats dels clubs locals i de l’Escola Municipal de Futbol (EMF). A més, la renovació ha inclòs una impermeabilització de les grades, una intervenció necessària per evitar filtracions que podien danyar l’estructura interna del poliesportiu, amb una inversió de 41.000€ sufragada íntegrament amb fons municipals.

Vestuari del poliesportiu de Pedreguer | Ayto Pedreguer

Reforma dels vestidors i accessibilitat

Una altra de les actuacions importants ha sigut la reforma integral dels vestidors de la Fase 1, inaugurats en 1989 i ja deteriorats pel pas del temps. A més de redistribuir l’espai, s’ha creat una nova sala de reunions per als clubs i l’EMF, adaptant també els accessos amb una rampa per a persones amb mobilitat reduïda. Els aseos públics també han sigut condicionats amb una àrea accessible per a tothom. Aquesta actuació ha comptat amb el suport de la Diputació d’Alacant a través dels Plans +Esports i +Prop, amb una dotació de més de 140.000€.

Pintura i millores generals

Aprofitant les reformes, l’Ajuntament ha fet una inversió addicional en pintura, tant a l’interior com a l’exterior de la instal·lació, així com en les pistes polivalents, amb fons propis i part de l’execució a càrrec del personal municipal.

Amb aquesta sèrie de millores, que sumen una inversió total de més de 350.000€, Pedreguer fa un salt qualitatiu en les seues instal·lacions esportives, oferint espais més moderns, accessibles i duradors per a la pràctica de l’esport local.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *