Entrevistes Primer Café

Isabel Fernández Lerga: “És un col·le que hi ha tan bon ambient que els xiquets tenen ganes d’aprendre”

Durant l'entrevista a 'El Primer Café', la directora de màrqueting del Lady Elizabeth School ens ha fet un recorregut pel col·legi
Isabel Fernández Lerga / Redacció

Situat a Benitatxell, aquest col·legi britànic ofereix una educació bilingüe des d’infantil fins a batxillerat, amb un fort enfocament multidisciplinari que promou el desenvolupament d’habilitats cognitives, comunicatives i culturals des dels primers anys. Per a conéixer més sobre la metodologia i les instal·lacions ens ha visitat Isabel Fernández- Lerga, la directora de màrqueting del centre educatiu.

El Lady Elizabeth School forma part de la xarxa internacional International Schools Partnership, la qual cosa permet que els seus alumnes puguen viure experiències internacionals, obrint les portes a oportunitats globals. Fernández Lerga ha remarcat que aquesta filosofia internacional no sols millora els resultats acadèmics, sinó que també fomenta una mentalitat oberta i preparada per als desafiaments del futur.

El col·legi ofereix modernes instal·lacions dissenyades per promoure un aprenentatge integral, amb espais per a activitats esportives, artístiques i científiques. A més, s’organitzen activitats extraescolars que complementen la formació acadèmica, afavorint l’equilibri entre l’educació formal i el desenvolupament personal.

Amb un equip docent qualificat, el Lady Elizabeth School es compromet a proporcionar una educació de qualitat que prepare els seus estudiants per a reptes acadèmics i professionals, tant a nivell nacional com internacional. El col·legi, segons Fernández Lerga, vol ser més que una escola, convertint-se en una plataforma per al creixement integral dels seus alumnes i una peça clau en la seua formació com a ciutadans globals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *