Esports

Boryana Keleyn va enlluernar en l’exhibició de gimnàstica rítmica a Teulada Moraira

El pavelló municipal s'ompli per a gaudir de la medallista olímpica i les promeses locals del Club Gimnasia Rítmica Llebeig
Boryana Keleyn firmando autógrafos / CG Rítmica Llebeig

El pavelló municipal de Teulada Moraira es va quedar xicotet per a acollir l’espectacular exhibició de gimnàstica rítmica organitzada pel Club Gimnàstica Rítmica Llebeig, amb la participació estel·lar de Boryana Keleyn, medalla de plata en els Jocs Olímpics de París 2024. La gimnasta búlgara, reconeguda a nivell mundial, va captivar als assistents amb el seu elegant i precisa execució, alçant al públic dels seus seients en més d’una ocasió.

Al llarg de l’esdeveniment, les joves promeses locals van demostrar el seu talent sobre el tapís, però el moment culminant va arribar quan Keleyn va mostrar la qualitat que l’ha portada a l’elit de la gimnàstica rítmica.

L’esportista no sols va brillar amb els seus exercicis, sinó que també va compartir moments inoblidables amb les joves gimnastes que la tenen com a referent. Autògrafs, fotos i valuosos consells van ser part d’esta jornada inoblidable per a les participants i el públic.

Exhibició gimnasta búlgara Boryana Keleyn | Ayto Teulada Moraira

Una campiona històrica

Als seus 24 anys, Boryana Keleyn es va consagrar en els Jocs Olímpics de 2024 en guanyar la medalla de plata en la final all-around, convertint-se en la primera gimnasta búlgara a aconseguir esta fita des d’Adriana Dunavska en 1988. La seua presència a Teulada Moraira no sols va ser un luxe per als amants de la gimnàstica, sinó una inspiració per a les futures generacions de gimnastes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *