Esports

Calp tanca amb èxit la Lliga Valenciana 2024 coronant als nous campions

CD Paidos Dénia, CB Terralfàs, EE Ondara i CB Ifach Calpe triomfen en una jornada d'emocions i grans finals
Equip infantil del CD Paidos Dénia amb el trofeu / Cd Paidos Dénia

Este dissabte, Calp es va convertir en l’escenari perfecte per a la clausura de la Lliga Valenciana 2024 en l’edició d’Alacant, acollint les emocionants finals de diferents categories. El CD Paidos Dénia es va proclamar campió en Infantil Femení, mentre que el CB Terralfàs ho va fer en Cadet Femení. En Infantil Masculí, les Escoles Esportives Ondara es van emportar el títol, i els amfitrions del CB Ifach Calpe Dispamar van brillar en la categoria Aleví Masculí. El lliurament de trofeus va estar presidida per Juan Miguel Sila, delegat de la federación de Baloncesto de la Comunitat Valenciana a Alacant, i Alejandro González, president del CB Ifach Calpe.

Finals carregades de talent i emoció

En la final infantil masculina, les Escoles Esportives Ondara van aconseguir imposar-se al CB Terralfàs per un contundent 69 a 41. Un decisiu parcial d’11-0 en el setè període va inclinar la balança en favor d’EE Ondara, que va saber mantindre el control de la trobada gràcies al lideratge de Kevin Claudiu Daniel, qui va ser l’MVP de la final amb una impressionant valoració de 37 punts.

Equip infantil d’EE Ondara |FBCV

Per part seua, en la categoria infantil femenina, el CD Paidos Dénia va véncer a les Escoles Esportives Ondara per 54 a 43. Encara que l’equip d’Ondara va començar amb força i va obligar a les dianenses a remuntar en dos ocasions durant la primera mitat, l’esforç extra de Paidos Dénia els va atorgar el títol. Julia Ortolá, de l’EE Ondara, va ser distingida com la millor jugadora del partit.

La final cadet masculina també va oferir una gran batalla, on el CB Ifach Calpe va superar al CB Petrer per 58 a 45. Un parcial de 20-8 en l’últim quart va ser decisiu perquè els amfitrions s’emportaren el campionat, destacant l’actuació de Dmytro Skutyyelnik, triat MVP de la final.

Equip infantil femení d’EE Ondara |FBCV

Amb estes emocionants trobades, la Lliga Valenciana 2024 va tancar una edició exitosa, deixant grans moments per al bàsquet base i consolidant a Calp com un referent en l’organització d’esdeveniments esportius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *