Escolta l'informació de hui, dilluns 14 d'octubre 2024

Sintonitza les notícies del dia amb Dénia FM

Podcast Informatiu Dénia FM

Avanç Dénia FM 14/10/2024

L’avanç informatiu de dilluns 14 d’octubre, de les 7.45 hores de Dénia, Xàbia, Ondara i la resta de la Marina Alta en la 92.5 FM, amb Míriam Pagán. Els titulars de hui:

Ressons d’alguns dels actes celebrat este cap de setmana, com la primera edició de Diva Dénia Music Pride, que va omplir durant cinc hores, la Glorieta de diversitat, orgull i colorit, organitzat per la regidoria d’Igualtat i Diversitat. Esdeveniment que no va estar exempt de polèmica prèvia amb les crítiques de PP i Vox perquè es fera coincidir amb el dia de la Hispanitat.

Mentres a Gata de Gorgos se celebrava este cap de setmana la XIX edició de Gata al CArrer, organitzada per Comerç de Gata, amb la col·laboració de l’Ajuntament, per a mostrar la força del comerç local, amb actuacions i activitats per a totes les edats, a més de 45 expositors distribuïts pel barri antic.

En pàgina política, El PSPV-PSOE denuncia que la comarca ha perdut 2,8 milions d’euros en ajudes a programes d’ocupació, a la Marina Alta. Els socialistes xifren la retallada global del Consell del PP en programes de foment de l’ocupació en un 80%.

L’Ajuntament de Dénia ha convocat les ajudes per a l’adquisició de llibres de text i material escolar de segon cicle d’educació infantil per al curs 2024/2025 amb la voluntat de col·laborar amb les famílies en l’esforç econòmic que ocasiona el començament del curs. El termini de sol·licitud de les ajudes és del 14 al 25 d’octubre de 2024.

Entre les cites, demà, dimarts 15 d’octubre, a les 19 hores a la Sala Multiespai l’Androna, en Baleària Port, tindrà lloc la xarrada “La Neurodiversidad en el món laboral”, organitzada pel Fòrum Àgora Marina Alta.

A Ondara, les Regidories de Benestar, Educació i Sanitat han impulsat un programa de Benestar Emocional dirigit als centres educatius (IES Xebic), dirigida a cuidar de la salut mental de la població més jove. El programa es realitza amb els recursos i assessorament d’Amadem.

Més a Ondara, on ja han començat les obres d’adequació i millora de la Plaça Major d’Ondara. Fa 2 setmanes es va firmar l’acta de replanteig, i les obres, que ja s’han iniciat, tindran un termini d’execució de dos mesos i mig.


Si te gusta Informatius Dénia FM | 92.5, suscríbete en nuestros canales de podcast:

Y sigue a Marina Alta Notícies en las redes sociales:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *