Exhibició de Toni Soler en el “XXXII Cross Baix Montgó”

L'atleta del CE Llebeig Xàbia va arribar a meta amb un ampli avantatge respecte a Ángel Herrera, en dones va a guanyar María Isabel Ferrer
Toni Soler disputant una prova / J. Zamora

El XXXII Cross Baix Montgó va ser testimoni d’una brillant actuació de Toni Soler, atleta del CE Llebeig Xàbia, qui es va proclamar vencedor amb un temps de 44:12 després de recórrer els 12 quilòmetres que unixen la plaça de la Constitució de Xàbia i el riu rau de Jesús Pobre. Des de l’inici de la carrera, Soler va mostrar el seu excel·lent estat de forma i es va escapar en solitari, mantenint un ritme constant de 3,41 per quilòmetre que li va permetre travessar la meta còmodament en primer lloc.

El segon lloc va ser per a Ángel Herrera, del CA Dénia Corre, qui va arribar amb un temps de 46:51. Oscar Fornés, del CA Cametes Pedreguer, va completar el podi masculí absolut amb una marca de 47:16.

En la categoria femenina, Maria Isabel Ferrer, també del CE Llebeig Xàbia, va ser la més ràpida amb un impressionant temps de 47:27, la qual cosa li va valdre a més el sisè lloc en la classificació absoluta. Carmen Sala, del CA Dorsal 19 Pego, es va adjudicar el segon lloc femení amb un temps de 57:13, mentre que Ana Bisquert, una altra atleta del CE Llebeig Xàbia, va tancar el podi amb 57:47.

L’edició d’este any del Cross Baix Montgó va destacar per la gran participació i l’alt nivell competitiu, consolidant-se com una de les proves més esperades en el calendari atlètic de la Marina Alta.