Comerç

Més de 540.800 euros repartits en l’última campanya del Bo Comerç de Calp

La campanya, finançada íntegrament per l’Ajuntament, ha distribuït un total de 8.135 bons
Ambient pels carrers de Calp / Ajuntament de Calp

Aquesta setmana ha finalitzat l’última campanya del Bo Comerç organitzada a través d’AEMCO i la regidoria de Promoció Econòmica amb l’objectiu de seguir incentivant les compres en el comerç local.

La campanya, finançada íntegrament per l’Ajuntament, ha distribuït un total de 8.135 bons amb un valor de 540.830 €.

Es podien beneficiar d’aquesta campanya les persones físiques majors de 18 anys (a 1 de juny de 2024), empadronades al municipi, que podien adquirir a través d’una plataforma bons de consum – bonocomerciocalp.es per valor de 20 €, 50 €, 100 € i 150 €, cadascun dels quals es canviava als establiments adherits a la campanya.

En aquesta edició s’ha incrementat per primera vegada el valor nominal màxim del bo fins als 150 € (anteriorment el valor màxim del bo era de 100 €).

Els bons estan subvencionats al 50%, de manera que els consumidors dupliquen el valor de la seua compra. Cada ciutadà podia sol·licitar un màxim de 150 € en bons, i cada bo es podia canviar en una sola compra igual o superior al valor del bo. En aquesta campanya han participat pimes, xicotets empresaris autònoms o professionals amb menys de 50 treballadors.

Des de l’Ajuntament es preveu organitzar pròximament una nova convocatòria del Bo Comerç, que pot arribar a un valor de 460.000 €. I abans que finalitze l’any, està prevista la Campanya Bo Consum, finançada per la Diputació Provincial, que inclourà altres sectors econòmics com hostaleria, gimnasos, centres d’estètica, etc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *