Comerç

Ana Sala parlarà sobre l’èxit de la campanya de Bons Comerç a Onda Cero

La entrevista es podrà seguir al 107.2 FM (Dénia) i 95.9 FM (Marina Alta) a partir de les 13:05h

Aquest dijous, Ana Sala, alcaldessa de Calp, participarà en una entrevista en directe al programa Més de Uno Dénia Marina Alta d’Onda Cero, presentat pel periodista Ángel Serrano. La entrevista serà a partir de les 13:05h. El tema central de la conversa serà l’èxit de la campanya de Bons Comerç, que va finalitzar el passat dissabte, 12 d’octubre.

La campanya de Bons Comerç ha estat impulsada per la Concejalía de Promoción Económica de Calp i l’Associació d’Empreses i Comerç de Calp (AEMCO). L’objectiu principal ha estat incentivar les compres al comerç local i afavorir el creixement econòmic de la ciutat.

La iniciativa, totalment finançada pel Ajuntament de Calp, ha distribuït un total de 8.135 bons, amb un valor de 540.830 euros. Els bons es podien adquirir a través de la plataforma bonocomerciocalp.es i tenien un valor de 20€, 50€, 100€ i 150€. Els ciutadans empadronats al municipi i majors de 18 anys podien beneficiar-se d’aquest projecte, canviant els bons en els comerços adherits a la campanya.

Un impuls econòmic per a Calp mitjançant els bons comerç

Amb l’èxit de la campanya, tant comerciants com consumidors han pogut veure’s beneficiats. Els petits i mitjans empresaris del municipi han rebut un suport important gràcies a aquesta injecció econòmica de més de 500.000 euros, aportada pel consistori.

D’altra banda, l’alcaldessa Ana Sala parlarà dels bons resultats de la iniciativa i com aquesta ha contribuït a enfortir el teixit comercial del municipi. També donarà més detalls sobre l’impacte que ha tingut la col·laboració amb AEMCO i la Concejalía de Promoción Económica.

No et perdes aquesta interessant entrevista, on es posarà en valor el treball conjunt de les institucions i el comerç local.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *