Comerç

Ana Sala: “Sense AEMCO, campanyes com els Bons Comerç serien inimaginables”

L'alcaldessa de Calp ha fet balanç de la recent campanya de Bons Comerç que va finalitzar dissabte passat

L’alcaldessa de Calp, Ana Sala, ha participat hui en una entrevista al programa Més de Uno Dénia Marina Alta d’Onda Cero, on ha fet balanç de la recent campanya de Bons Comerç, que va finalitzar el passat 12 d’octubre. Durant la conversa, Sala ha compartit dades positives sobre la primera fase de la iniciativa i ha anunciat noves accions destinades a seguir impulsant el comerç local fins a final d’any.

Bons resultats en la primera fase dels Bons Comerç

Ana Sala ha destacat que la campanya, que es va llançar del 12 de setembre al 12 d’octubre, ha mobilitzat un total de 250.000 euros, que, gràcies a la subvenció del 50%, es converteixen en 500.000 euros invertits en el comerç local. Com ha explicat l’alcaldessa: “Al ciutadà li costa la meitat del que compra i el comerç es veu àmpliament beneficiat”.

Sala ha detallat que la campanya ha tingut una acollida molt positiva i que encara queda la meitat del pressupost destinat a aquesta iniciativa. “En aquesta primera edició, s’ha venut la meitat del que teníem de pressupost, 250.000 euros, que es multipliquen per dos. Així que estan circulant en el comerç local mig milió d’euros”.

Noves campanyes fins a final d’any

L’alcaldessa també ha anunciat que el mes vinent es llançarà una segona fase de la campanya. Ho fan per continuar fomentant la inversió dels calpins en el comerç local. Aquesta nova iniciativa oferirà bons de fins a 150 euros, amb un estalvi de 75 euros per als ciutadans, que podran utilitzar-los en comerços de diversos sectors com textil, electrodomèstics, òptica, entre d’altres.

A més, Sala ha avançat que fins al 15 de desembre es destinaran 300.000 euros més del Bono Consum de la Diputació d’Alacant. Aquest programa, diferenciat del Bono Comerç local, forma part del finançament provincial, “que correspon a tots els municipis de la província d’Alacant”, ha aclarit Sala.

Per tant, entre els recursos locals i els provincials, el comerç de Calp comptarà amb més iniciatives per continuar creixent fins a final d’any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *