El Dénia BC va arrancar la temporada amb una victòria en el derbi comarcal de 1a Zonal

Triomf treballat davant el CB Ifach Calp per 63 a 47 en el seu retorn a la categoria després de tres anys d'absència

L’equip del Dénia BC de 1ª Zonal, dirigit per Carlos Vila, va començar la nova temporada amb una sòlida victòria en el derbi comarcal enfront del CB Ifach Calp (63-47), disputat en el pavelló Joan Fuster. Este triomf marca el retorn de l’equip a una categoria en la qual no competia des de fa tres anys, i ho fa de la millor manera possible.

Els primers minuts del partit van estar dominats pels locals, que amb una defensa intensa i ràpides transicions van aconseguir prendre un xicotet avantatge. No obstant això, l’equip visitant no va tardar a reaccionar, igualant el marcador al final del primer quart.

Durant el segon període, el partit es va tornar més equilibrat, amb tots dos equips lluitant pel control del rebot, la qual cosa va incomodar als locals i els va impedir mantindre un ritme alt. No obstant això, un ajust defensiu en les línies de pressió va permetre a l’equip de Vila recuperar la iniciativa, i se’n van en anar al descans amb un avantatge de set punts.

En la segona mitat, la consigna va ser clara: mantindre la intensitat defensiva. Gràcies a això, els locals van obtenir ampliar l’avantatge fins a quasi 20 punts durant gran part del tercer i quart període. Només en el tram final, el CB Ifach Calp va aconseguir reduir la diferència, obligant els nostres a reaccionar per a assegurar el triomf i no tirar per terra la bona faena realitzada fins llavors.

Un debut prometedor que deixa bones sensacions per a la resta de la temporada per als homes de Carlos Vila.