Triomf en Primera Zonal del júnior masculí del Dénia BC

Bona faena dels jugadors que dirigix Rubén Velázquez davant l'UPB Gandia (66-49)
Equip júnior del Dénia BC de 1a Zonal / Dénia BC

El Dénia BC va arrancar amb bon peu la seua marxa en la categoria de Primera Zonal en imposar-se a un sempre competitiu UPB Gandia per 66 a 49. Els xics dirigits per Rubén Velázquez van mostrar des de l’inici la seua ambició, aconseguint una important victòria en un partit que va exigir el millor d’ells.

L’equip dianense va començar amb gran encert, especialment des del triple, la qual cosa els va permetre prendre un còmode avantatge de 16 punts al final del primer quart (25-09). No obstant això, UPB Gandia va ajustar el seu defensa en el segon període, limitant els percentatges d’encert dels locals. Malgrat això, el Dénia BC va mantindre la seua solidesa defensiva, arribant al descans amb un avantatge de 39-18.

Bona reacció local

El tercer quart va ser més complicat per als dianensesUPB Gandia va millorar notablement la seua presència en el rebot i va posar en destrets el control de la pilota dels locals, emportant-se el parcial d’este període (9-15) i retallant diferències. Això va obligar al Dénia BC a reorganitzar-se de cara a l’últim quart.

En els últims deu minuts, els locals van recuperar les bones sensacions gràcies a una defensa intensa que els va permetre aconseguir punts fàcils. Encara que el partit va entrar en una dinàmica més equilibrada, el Dénia BC va aconseguir mantindre el seu avantatge i assegurar-se una important victòria per a iniciar amb confiança la seua temporada.

Una alegria per als dianenses, que van resoldre amb solvència el seu primer compromís de lliga.