Esports

Gran Festa de l’esport Denier: Un compromís amb el futur

Les escoles esportives de Dénia presenten les seues joves promeses en una jornada de companyonia i passió esportiva
Un dels equips desfilant / Javier Zamora

Este diumenge, Dénia acollirà la presentació de les seues escoles esportives en un acte que reunirà vora 2.000 xiquetes i xiquets, acompanyats pels directors, coordinadors, entrenadors i delegats. Esta gran trobada esportiva, organitzada per l’Ajuntament de Dénia, es convertirà en una ocasió immillorable per conéixer de prop la dinàmica de les escoles esportives i per reforçar el sentiment de comunitat entre els joves atletes.

El regidor d’Esports, Valen Alcalà, ha destacat la importància d’aquest esdeveniment per enfortir els vincles entre els participants i promoure la companyonia entre tots els membres d’esta gran família esportiva. Alcalà, ha comentat que: “Aquesta presentació la fem amb l’objectiu de promoure la companyonia i l’esperit d’equip entre els nostres joves esportistes. És una oportunitat per donar visibilitat a la feina que es realitza a les escoles esportives i des de la regidoria, però el més important és que es tracta d’un acte per reconéixer el protagonisme de totes les persones que formen part d’esta gran família de l’esport denier.”

Amplia oferta

Amb una oferta que inclou 16 modalitats, de les quals 12 es presentaran el diumenge —entre elles esports adaptats, rugbi, bàsquet i gimnàstica rítmica—, l’Ajuntament reafirma el seu compromís amb la promoció de l’esport i la formació dels seus joves ciutadans. L’acte serà, sense dubte, una gran festa de l’esport local i un pas més cap a l’excel·lència esportiva.

Cartell | Ayto. Dénia

L’oferta esportiva d’enguany que oferix l’Ajuntament de Dénia per als joves de la ciutat és molt àmplia, amb 16 modalitats esportives, de les quals, 12 escoles es presentaran en l’acte del diumenge: esports adaptats, pàdel, handbol, rugbi, equitació, gimnàstica rítmica, esports nàutics, atletisme, voleibol, bàsquet, futbol sala i futbol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *