Entrevistes Primer Café

APROSDECO rep els beneficis de la participació de Dénia FM en ‘Viu l’arròs mariner’ en una entrevista molt especial

Els estudis de Dénia FM han rebut hui a alguns dels membres de APROSDECO i a la directora Ana Zambrana
Miembros de APROSDECO / Redacció

En una entrevista recent en el programa ‘El Primer Café’ de Dénia FM, membres d’APROSDECO i la seua directora, Ana Zambrana, han sigut els protagonistes en l’acte d’entrega del premi obtingut pel programa ‘Maracostumbrados’ de Dénia FM en el concurs ‘Viu l’arròs mariner’ de Els Magazinos. Els participants del programa van decidir cuinar un arròs mariner amb el qual van aconseguir el tercer premi en el certamen, i els beneficis, valorats en 100 euros, han sigut donats a APROSDECO.

Durant l’entrevista, Zambrana ha explicat que la donació es destinarà a equipament esportiu per a l’associació, una decisió que coincideix amb l’interés que tenen els seus membres per la pràctica esportiva. Els participants també han parlat sobre el seu gust per descobrir la comarca de la Marina Alta i gaudir de la rica gastronomia de la zona.

En parlar d’aquest últim punt, la Churrería Santiago de Dénia es va posar en contacte amb Dénia FM per a convidar a esmorzar als membres d’APROSDECO, un gest que va omplir d’il·lusió els entrevistats.

APROSDECO, amb una àmplia trajectòria des de 1990, és coneguda per la seua tasca en la inclusió de persones amb diversitat funcional intel·lectual, oferint serveis com el Centre Ocupacional “La Xara” i una lavanderia industrial que permet als usuaris desenvolupar habilitats laborals, socials i personals, millorant així la seua qualitat de vida i autonomia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *