Escolta l'informació de hui, dijous 17 d'octubre 2024

Sintonitza les notícies del dia amb Dénia FM

Podcast Informatiu Dénia FM

Avanç Dénia FM 17/10/2024

L’avanç informatiu de dijous 17 d’octubre, de les 7.45 hores de Dénia, Xàbia, Ondara i la resta de la Marina Alta en la 92.5 FM, amb Míriam Pagán. Els titulars de hui:

Pàgina de successos amb trist final, ahir a la vesprada el Centre de Coordinació d’Emergències de la Comunitat Valenciana informava d’un rescat en la zona de la pujada a l’Olta, a Benissa. Una persona va caure i es trobava inconscient, la qual cosa ha activat el desplegament d’un helicòpter i d’un grup especialitzat dels Bombers de la Diputació d’Alacant. Els servicis d’emergència no van poder socórrer a l’home, de 80 anys, que moria en el moment de l’accident.

Al marge dels successos, entre les nostres previsions informatives, la visita del conseller de Sanitat, Marciano Gómez a l’Ajuntament de Dénia, per a reunir-se amb l’alcalde Vicent Grimalt. Sobre la taula la construcció del segon centre de salut, en Miguel Hernández.

Més a Dénia, on continua celebrant-se la Setmana de la Sostenibilitat, a la Casa de Cultura, emmarcada en l’III Dénia Festival dels Humanitats, hui amb dos taules redones.

I en pàgina cultural, des de hui i fins a l’1 de desembre, Dénia i Xàbia es convertiran en l’epicentre de la fotografia d’autor espanyola i iberoamericana amb la celebració de la VII edició del Festival Internacional Ulls Rojos, que enguany té com a país convidat a Colòmbia.

A Calp, ja s’ha publicat en la plataforma de contractació de l’estat, la licitació de les obres de les obres per a adaptació de la parcel·la i dotació de servicis per a instal·lació provisional de mòduls prefabricats per al nou IES Ses Salines i el CEIP Oltà. La licitació partix d’un pressupost que supera els 3,2 milions d’euros, i un termini d’execució de 4 mesos.
– Més pàgina política, a TEULADA, on el Grup Municipal EMA Teulada-Moraira ha presentat una moció que pretén abolir el bou embolado en el municipi, argumentant que esta pràctica implica un sofriment innecessari per als animals i posa en risc la seguretat dels veïns.

Més a TEULADA, al marge de la política, on Este dissabte, 19 d’octubre, se celebra la XIII edició de la mostra d’enoturismo i gastronomia Alere/Dolia, en l’Auditori Teulada Moraira, amb els productes d’arrel com a protagonistes. El xef/ Dolia 2024 és Nazario Cano.

Amb motiu del Dia del Comerç Local a la Comunitat Valenciana. Establiments pertanyents a les associacions Xàbia Port i Xàbia Arenal han organitzat per als pròxims 24 i 25 d’octubre una curiosa iniciativa que unix teatre i compres. El 19 d’octubre és el dia mundial contra el càncer de mama, amb este motiu, Amunt Contra el Càncer ha preparat una campanya de conscienciació hui i demà per diferents farmàcies de Xàbia i Dénia.


Si te gusta Informatius Dénia FM | 92.5, suscríbete en nuestros canales de podcast:

Y sigue a Marina Alta Notícies en las redes sociales:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *