Escolta l'informació de hui, dijous 17 d'octubre 2024

Sintonitza les notícies del dia amb Dénia FM

Podcast Informatiu Dénia FM

Informatiu Dénia FM 17/10/2024

Tota la informació de Dénia, Xàbia, Ondara i la resta de la Marina Alta en la 92.5 FM, amb Míriam Pagán. Pots escoltar en directe l’Informatiu de dilluns a divendres a les 13.30 hores.

Els titulars de hui, dijous 17 d’octubre del 2024, són els següents:

Huit anys després que l’Ajuntament de Dénia cedira la parcel·la, l’actual conseller de Sanitat, Marciano Gómez ha anunciat, este matí, que es construirà el Centre de Salut Dénia III, en l’avinguda Miguel Hernández. Amb una superfície de 1.600 metres quadrats, la seua inversió serà de 3,5 milions d’euros a imputar a l’anterior empresa concessionària Ribera Salut.

Més a Dénia, on l’Ajuntament (igual que uns altres de la comarca) puja la taxa d’escombraries, en 2025. Esta actualització es duu a terme d’acord amb la nova Llei Estatal de Residus, en aplicació d’una directiva europea. S’han establit 10 zones diferenciades depenent del valor cadastral. Així es passarà a pagar quasi 155 euros en el disseminat, o més de 191 euros en MOntePego.

En pàgina cultural, des de hui i fins a l’1 de desembre, Dénia i Xàbia es convertiran en l’epicentre de la fotografia d’autor espanyola i iberoamericana amb la celebració de la VII edició del Festival Internacional Ulls Rojos, que enguany té com a país convidat a Colòmbia.

Calp publica la licitació de les obres de les obres per a adaptació de la parcel·la i dotació de servicis per a instal·lació provisional de mòduls prefabricats per al nou IES Ses Salines i el CEIP Oltà. La licitació partix d’un pressupost que supera els 3,2 milions d’euros, i un termini d’execució de 4 mesos.

Amb un extens i cuidat programa d’activitats, l’Auditori Teulada Moraira presenta una nova edició d’un dels seus productes culturals més exquisits, Alere /Dolia. Esta mostra d’enoturismo i gastronomia celebrarà, este dissabte, la seua XIII edició. Els productes d’arrel seran els protagonistes en Alere /Dolia, que en esta edició té a Nazario Cano com a xef/dolia 2024.


Si te gusta Informatius Dénia FM | 92.5, suscríbete en nuestros canales de podcast:

Y sigue a Marina Alta Notícies en las redes sociales:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *