Esports

La UD Calpe busca la seua segona victòria a casa davant el Novelda Unión

L'equip de Lauro Techeira vol oblidar la seua última ensopegada i reprendre el bon camí en la Lliga Comunitat
Elias jugador de la UD Calpe / Javier Zamora

Este diumenge, a les 17.15, la UD Calpe s’enfrontarà al Novelda Unión en el seu camp, amb l’esperança d’aconseguir la seua segona victòria a casa de la temporada. El partit, que serà dirigit pel col·legiat García Coves, arriba en un moment crucial per a l’equip verdinegro, que busca escalar posicions en el grup després d’haver aprofitat el descans per a recuperar a diversos dels seus jugadors.

L’entrenador Lauro Techeira confia que l’aturada ha permés que homes clau es recuperen de molèsties físiques, encara que Michel i Vergillos encara no estan al cent per cent. Així i tot, tots dos podrien estar en la convocatòria. Qui no estarà disponible és el davanter Luis García, que continua el seu procés de recuperació.

El rival, el Novelda Unión, arriba amb la pressió de sumar punts, ja que es troba en llocs de descens. No obstant això, la seua recent victòria en el complicat camp de la UD Tavernes (0-1) demostra que no serà un oponent fàcil.

La UD Calpe sap que ha d’estar al seu millor nivell si vol assegurar els tres punts i tornar a posicionar-se entre els millors de la taula.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *