Dénia FM

El Col·legi Pou de la Muntanya presenta el seu projecte d’inclusió educativa «Mirant la mar, somiem» en una entrevista a Dénia FM

Entrevista en Dénia FM amb Sergio, Carolina, Laia i Chesco, alumnes, i amb Montserrat Iñiguez, professora
Alumnes del Pou de la Muntanya / Redacció

Aquest matí, el programa “El Primer Café” de Dénia FM ha tingut uns convidats molt especials. Els alumnes del Col·legi Públic Pou de la Muntanya, Sergio i Carolina de 4t de primària, juntament amb Laia i Chesco de 6è de primària, han compartit amb els oients el projecte d’inclusió educativa que el seu centre durà a terme durant els pròxims dos cursos: «Mirant la mar, somiem». Acompanyats per la seua professora Montserrat Iñiguez, els xiquets han explicat com el mar serà el protagonista de les activitats educatives del col·legi.

El projecte, que ha sigut seleccionat per la Conselleria d’Educació, vol apropar als alumnes a la mar per a conéixer-la millor, explorar el seu ecosistema i aprendre com protegir-lo. A més, comptarà amb la col·laboració d’institucions com el Laboratori Marí de la Universitat d’Alacant, la Fundació Migres, i el Parc Natural del Montgó, entre altres.

Durant l’entrevista, els alumnes han compartit la il·lusió per participar en activitats tan diverses com tallers de cuina amb productes de la mar, esports nàutics com el kayak o el paddle surf, i fins i tot aprendre tècniques artístiques com el Gyotaku, una antiga tècnica japonesa d’impressió de peixos en paper.

Montserrat Iñiguez ha destacat la importància d’aquest projecte per al desenvolupament integral dels alumnes, tant a nivell acadèmic com personal, ressaltant que tots els estudiants, des d’Infantil fins a Primària, participaran en les activitats i descobriran el món marí a través de l’art, la història i l’esport.

Aquest projecte no només obri les portes del col·legi al mar, sinó que també fomenta la participació activa dels alumnes en la difusió de les activitats mitjançant la ràdio escolar Ràdio Pou, convertint-los en autèntics periodistes en formació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *