Esports

Tot a punt per a la VII Cursa Solidària d’Ondara

La cursa se celebrarà aquest diumenge, amb un emotiu homenatge i la participació de més de mil corredors i caminants
Presentació Cursa Ondara / Ayto Ondara

Aquest diumenge 20 d’octubre, Ondara acollirà la VII Cursa Solidària en benefici de l’AECC (Associació Espanyola Contra el Càncer), un esdeveniment que transcorrerà pels carrers i partides del municipi amb l’objectiu de recaptar fons per a la investigació contra el càncer. L’eixida tindrà lloc a les 10 hores des del Prado, amb un recorregut de 5 km per a caminants i de 7 km per a corredors.

Abans de l’eixida, a les 9 hores, hi haurà un escalfament per animar la jornada, el lliurament d’un xec en favor de l’AECC, i es llegirà un manifest, a més de rendir homenatge a Manolo Fornali, membre de l’AECC recentment desaparegut. Després de la cursa, tots els participants podran gaudir d’animacions i activitats al mateix lloc.

El regidor d’Esports, Lluís Fornés, ha agraït l’esforç de la Junta Local de l’AECC i la col·laboració del Club d’Atletisme d’Ondara, així com el suport de més de 150 empreses que han patrocinat l’esdeveniment. La presidenta de la Junta Local de l’AECC, Mª Carmen Bisquert, ha animat a la ciutadania a participar i espera que, com en edicions anteriors, es supere la xifra de mil participants, convertint aquesta jornada solidària en un èxit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *