Festes

Mónica Leal: “Ser la primera presidenta dels Moros i Cristians de Xàbia és un gran repte”

Leal, acompanyada pel vicepresident Rubén Femenía, ha destacat la importància d'aquest nou cicle festiu marcat per la diversitat

Hui, en el programa Más de Uno Dénia Marina Alta, Mónica Leal, la primera presidenta de la Junta de Festes de Moros i Cristians de Xàbia, ha compartit els seus reptes i objectius per a les festes del 2025. Leal, acompanyada pel vicepresident Rubén Femenía, ha destacat la importància d’aquest nou cicle festiu marcat per la igualtat i el treball en equip.

Durant l’entrevista, Leal ha comentat que assumir el paper de presidenta és un “gran repte” que afronta amb “molta il·lusió”, i ha remarcat la importància de la col·laboració del seu equip, que ha definit com “renovat i de total confiança”. També ha compartit la seua satisfacció pel suport rebut tant per part de les filaes com de les institucions locals.

Mónica Leal va parlar de la importància de la igualtat en les festes

Un dels temes centrals de la conversa ha sigut la igualtat dins de les festes. Mónica Leal ha destacat que ser la primera dona en presidir la Junta és un gran avanç, però que encara queda camí per recórrer. Ha animat a les dones festeres a assumir més rols de lideratge. A més, ha parlat la necessitat a continuar treballant per aconseguir una major representació femenina en totes les àrees.

Rubén Femenía, per la seua part, ha destacat la seua experiència en la Junta i ha expressat el seu suport incondicional a Mónica Leal. Ha valorat molt positivament el seu treball i dedicació en aquest nou cicle festiu.

Amb aquesta entrevista, es posa en marxa un nou camí per a les festes de Moros i Cristians de Xàbia, amb la mirada posada en el futur i amb un fort compromís per part dels seus líders.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *