Comerç

Ondara presenta la Setmana del Comerç Local amb la campanya “Herois de poble”

Serà del 21 al 27 d'octubre de 2024 i destacarà el paper dels comerciants de barri en la dinamització de l'economia local

Ondara es prepara per a celebrar la Setmana del Comerç Local del 21 al 27 d’octubre de 2024. Aquesta iniciativa està impulsada per l’Ajuntament d’Ondara a través de l’ADL-AFIC i la Regidoria de Promoció Econòmica. S’emmarca en la commemoració del Dia del Comerç Local el 25 d’octubre, promogut per la Generalitat Valenciana.

L’objectiu enguany és el de donar visibilitat al comerç de proximitat i reconéixer la seua importància en l’economia local. Per això, han presentat la campanya “Herois de poble – Comerç local d’Ondara” amb el lema “El que es compra a Ondara, es queda a Ondara”. Aquesta campanya destaca el valor dels comerciants locals i la seua dedicació, així com la importància de la implicació dels ciutadans en la compra de proximitat.

Comerciants i clients, els herois del barri a la Setmana del Comerç Local

Durant la Setmana del Comerç Local, els comerciants adherits a la campanya lluiran xapes identificatives amb el títol de “Heroi de Barri”, destacant el seu paper en la dinamització del comerç local. A més, els clients també podran portar aquestes xapes, reconeixent la seua implicació i suport al comerç de proximitat.

Els establiments participants rebran materials promocionals com ara borses i cartells, i col·laboraran amb l’Associació de Comerciants d’Ondara (ACO) per donar suport a aquesta iniciativa. A més, s’instal·laran lones al balcó de l’Ajuntament amb imatges de comerciants reals caracteritzats com a superherois, per reivindicar el paper essencial del comerç local.

Amb aquesta iniciativa, Ondara busca posar en valor els comerços del municipi i fomentar la conscienciació entre els veïns de la importància de fer les seues compres al comerç de proximitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *