Província

El comerç de Pego reforça la relació amb els seus veïns amb una nova campanya

Amb el lema "Sempre al teu costat, més a prop impossible", es vol recordar als seus veïns la importància de fer les compres al municipi

El comerç de Pego ha presentat una nova campanya amb el lema “Sempre al teu costat, més a prop impossible”, amb la qual vol recordar als seus veïns la importància de fer les compres al municipi. La iniciativa posa en valor la proximitat entre comerciants i clients.

En primer lloc, cal assenyalar que aquesta campanya, presentada per Diana Sendra, presidenta de l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego, inclou tres vídeos curts. Aquests vídeos, de poc més de mig minut, mostren tres comerciants de l’associació i tres veïns, ressaltant la relació personal que ofereixen els comerços locals. Segons Sendra, “és un servei personalitzat que no es pot obtindre d’una altra forma”.

El comerç de Pego, compromés amb la sostenibilitat

Durant la II Jornada sobre responsabilitat social corporativa i sostenibilitat en pimes, celebrada a Pego, tres empresaris de la comarca van parlar sobre el seu compromís amb la sostenibilitat i la responsabilitat social. Els protagonistes van ser Fernando Sendra de Faempal, Diana Sendra de La Potingues, i Lluís Signes, de Vigar de Gata de Gorgos.

A més, els empresaris van compartir les mesures que han implementat en les seues empreses per a millorar en sostenibilitat. Aquestes mesures inclouen la reducció de residus, la inserció laboral de persones de diferents edats, i l’aposta per horaris laborals flexibles. També es va destacar la importància de la igualtat en els llocs de treball.

La campanya ha sigut cofinançada per la Conselleria d’Indústria, Comerç i Turisme i l’Ajuntament de Pego, com a part del seu suport a la promoció del comerç local.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *