Esports

El CD Dénia s’enfronta al Torrevieja en un duel clau en el camp Diego Mena

L'equip local busca mantindre la solidesa defensiva davant un rival que arriba en bona forma a esta cita
Defensor dianense al costat d'un rival / Javier Zamora

Este diumenge a les 12.00 hores, el CD Dénia rep al Torrevieja en el camp Diego Mena, en un partit que serà arbitrat per Lidón León. Els locals, sota la direcció de Juanjo Antolí, intentaran repetir la bona actuació que van tindre enfront del CF Gandia. El tècnic ha insistit als seus jugadors en la importància de començar a guanyar el partit des de la defensa, destacant que mantindre la porteria a zero serà crucial per a tindre opcions de sumar els tres punts.

El CD Dénia afronta la trobada amb la baixa del sancionat Martín Pacheco, i a més té alguns dubtes a causa de problemes físics de diversos jugadors. Així i tot, l’equip confia en la seua capacitat per a competir i plantar cara al rival.

El Torrevieja, rival dels dianenses, és un dels equips que ha arribat a la categoria després de l’ascens de la passada campanya. Els saliners mantenen la base de l’equip de l’any passat i compten amb el mateix entrenador, la qual cosa els permet tindre un sistema de joc ben conegut pels seus jugadors.

Com a visitant, el Torrevieja ha demostrat ser un rival complicat, ja que no ha conegut la derrota en els seus dos desplaçaments previs: una victòria per 1-2 a casa de L’Olleria i un empat a un enfront del Calp. Actualment ocupen la sisena plaça de la classificació, a només un punt del segon lloc.

El CD Dénia sap que haurà de mostrar solidesa defensiva i aprofitar les oportunitats que tinga per a superar a un Torrevieja que arriba en bona forma i amb ambició d’escalar posicions en la taula.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *