Primera victòria en lliga per al CB Joventut Xàbia

L'equip d'Óscar Mayordomo va véncer amb claredat al SCD Carolinss per 76 a 58 després de remuntar un mal inici
Equipe sènior masculí del CB Joventut Xàbia / CB Joventut Xàbia

Gran victòria la reeixida pels jugadors de l’equip sènior del CB Joventut Xàbia, que es van imposar per 76-58 al SCD Carolinas en la segona jornada de lliga.

L’equip entrenat per Óscar Mayordomo va dominar la trobada des del minut 4, després d’un mal inici de partit (2-9). A base d’intensitat i una sòlida defensa, el conjunt verdinegre va aconseguir remuntar i arribar al descans amb un avantatge de 35-26.

En la segona mitat, els joves de Xàbia van mantindre el bon joc, ritme i intensitat, aconseguint ampliar la diferència fins més de 20 punts (71-45).

En els últims minuts, el Carolines va assolir reduir la diferència, però la victòria ja estava assegurada per al Joventut Xàbia, que va tancar la trobada amb un marcador de 76-58.

Esta va ser la primera victòria de la temporada per a l’equip, que espera continuar amb la mateixa intensitat en els pròxims partits.