Esports

Dénia celebra la presentació de les Escoles Esportives Municipals

Els esportistes pertanyents a les 16 modalitats esportives van rebre la calor dels entusiastes aficionats que van omplir el poliesportiu
Components de l'Escola Esport Adaptat / Javier Zamora

Dénia és una ciutat que dona molta importància i rellevància a l’esport, per això, des de la regidoria d’esports, cada temporada es realitza una àmplia oferta perquè tant joves com adults puguen practicar i gaudir de l’esport. El poliesportiu municipal va ser la seu de la presentació de les Escoles Esportives Municipals. Els participants de cadascuna d’elles van anar passant per la zona de la pista poliesportiva on es van realitzar les fotos de família.

Coordinadors de les EE Municipals Dénia | J. Zamora

L’acte de la desfilada va començar amb la presència dels coordinadors de cadascuna de les escoles que van saltar a la pista d’atletisme, rebent els aplaudiments d’un públic que va omplir la graderia del poliesportiu. El regidor d’esports, en el seu discurs, va lloar la tasca que realitzen tant els coordinadors com cada un dels entrenadors i monitors amb els alumnes de cada modalitat esportiva. Valén Alcalá va agrair el treball realitzat per Josep Estrugo al capdavant de la delegació d’esports i li va desitjar sort en la seua nova etapa professional.

Membres de l’EEM Handbol | J. Zamora

La desfilada de tots els esports es va iniciar amb els components de l’Escola d’Esport Adaptat, que es van portar l’ovació del matí. Van desbordar simpatia i van interactuar amb el públic, alçant-lo dels seus seients per fer una gran onada. Un a un, els alumnes de cada escola esportiva van desfilar davant de la tribuna, recollint els aplaudiments de tots els presents.

Graderia plena del poliesportiu | J.Zamora

L’acte va concloure amb un espectacle musical que va posar el brillant colofó a un esdeveniment esportiu que va servir per veure les cares de felicitat de tots els que van participar en aquesta gran festa de l’esport denier.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *