La UD Calp es va estavellar contra la defensa de la UD Carcaixent (1-1)

Els calpins van encaixar el gol en l'inici de partit però van empatar 7 minuts més tard encara que els va faltar molt d'encert en la rematada
Panucci davant un defensor de la UD Carcaixent / Javier Zamora

La UD Calpe es va estavellar davant el sistema defensiu imposat per la UD Carcaixent, que va aconseguir arrancar un punt (1-1) en la seua visita al municipal calpí. Les coses van començar malament per als locals, que van encaixar un gol en el minut 3 després d’una sèrie d’errors defensius que el visitant Víctor va saber aprofitar.

Després del gol, la reacció del Calpe va ser bona i el col·legiat va sancionar un penal molt rigorós en l’àrea visitant. El llançament de la pena màxima, a càrrec de Fede, va significar l’empat a un en el marcador. En la mitja hora següent, als locals els va faltar cohesió en les seues jugades; massa imprecisions i decisions errònies van impedir que aconseguiren posar-se per davant. Els jugadors es van retirar als vestuaris amb l’empat a un.

En la segona mitat, el pes del partit el va portar l’equip dirigit per Lauro Techeira, encara que sense massa fluïdesa en el seu joc. Van aconseguir arribar en diverses ocasions amb un cert perill, però no van aconseguir transformar les oportunitats en gol. Amb el pas dels minuts, l’ansietat es va apoderar dels locals, que amb més cor que cap van buscar el gol de la victòria que mai va arribar.

Al final, repartiment de punts que va saber a molt poc per als calpins, ja que la UD Carcaixent va arribar a Calp sent el cuer sense haver marcat un sol gol.