La UD Benissa continua imparable després de guanyar al Foietes Benidorm (2-1)

Els beniseros van haver de remuntar el marcador i el van fer en la recta final del partit demostrant que mai es rendixen
Els beniseros celebrant la victòria / UD Benissa

La sisena jornada en la Segona FFCV en el grup sèptim ens va deixar un triomf apassionant de la UD Benissa davant el CD Foietes Benidorm per 2-1. Amb esta victòria, els beniseros es col·loquen tercers en la classificació, a tan sols un punt del líder, el Polop, i empatats en punts amb el segon, l’At Jonense. Este resultat reflectix l’arpa i determinació de l’equip per a continuar barallant en el més alt de la taula.

La confrontació va començar costa amunt per als locals, ja que a penes transcorreguts 6 minuts de partit, Grau va avançar al Foietes Benidorm, deixant a la UD Benissa amb la responsabilitat de remuntar. Però l’equip no es va ensorrar, sinó tot el contrari: va mostrar una gran capacitat de lluita i no va deixar d’insistir. El joc va ser tibant i ple d’emoció, amb els locals buscant sense parar la igualada davant un rival que es tancava bé #arrere.

La recompensa va arribar en la recta final, amb un gol de Paco Lleches en el minut 80 que va deslligar l’eufòria en la graderia. La UD Benissa no es va conformar amb l’empat, i l’esforç va ser premiat en el minut 90 amb el gol del triomf, obra de Cristian, que va posar el 2-1 definitiu i va provocar el deliri de l’afició benisera. Va ser un final de partit digne d’un equip que vol estar entre els millors i que no es rendix mai.

Grup sisè: Golejades i emocions trobades

En el grup sext  el Gorgos CF va protagonitzar una #vesprada redona en imposar-se al CF Bellreguard per un contundent 5-1, un resultat que els permet escalar posicions i guanyar confiança. En canvi, l’Orba CF no va poder passar de l’empat a casa davant el Daimús (1-1), encara que continua sent el millor classificat dels equips comarcals, la qual cosa és un reflex de la seua consistència en este inici de temporada.

Jugadors del Gorgos CF en el vestuari | Gorgos CF

En el camp Bernardo Font de Teulada, el públic va gaudir d’una #vesprada plena de gols i emoció, encara que el resultat no va ser l’esperat per als locals. El FB Teulada Moraira i el CF Miramar van empatar a 3 gols, en un partit vibrant on tots dos equips van oferir espectacle, però on cap va aconseguir imposar-se.

D’altra banda, la situació en el CD Dénia B és cada vegada més preocupant. El filial dianense seguix sense puntuar després de sis jornades, caient esta vegada a casa davant el Real de Gandia per 1-3. L’equip es mostra sense idees i sembla sumit en una tristesa que es reflectix en el seu joc. La falta d’espurna i motivació és evident, i és necessari un canvi urgent per a revertir esta dinàmica negativa.