El CD Paidos-F. Fernández Luna continua imparable amb la seua quinta victòria consecutiva

Els dianenses guanyem al CFS Riba-Roja per 2-6 i es consoliden com a líders en solitari de la lliga Autonòmica Juvenil
Equip del CD Paidos F. Fernández Luna que va guanyar en Riba-Roja / CD P

La cinquena jornada de la lliga Autonòmica Juvenil ens va deixar la quinta victòria del CD PaidosF. Fernández Luna, en imposar-se en el pavelló municipal de Riba-Roja al CFS Riba-Roja per 2 a 6. Un triomf que convertix al conjunt dianense en l’únic equip que ha sumat els tres punts en cadascun dels partits que ha disputat.

En esta confrontació, després dels primers minuts d’estudi del rival, els dianenses van prendre les regnes del joc. En el minut 3, Pau va obrir el marcador amb el 0 a 1, un gol que va aportar molta calma al seu equip. Els locals van intentar frenar l’avanç visitant amb una pressió alta, però el combinat dirigit per Luis Llinares i Paco Pastor va saber llegir molt bé esta situació. Encara que els valencians van empatar en el minut 14 amb una miqueta de Blai, l’alegria els va durar poc, ja que dos minuts més tard Pablo va anotar l’1 a 2.

Segona part irresistible

En la segona mitat, l’equip col·legial no va voler deixar marge a la sorpresa i va imprimir més intensitat al seu joc. En el minut 26, Vicente va posar l’1 a 3, un gol que els locals van acusar greument, ja que en tot just cinc minuts el CD Paidos es va col·locar amb un contundent 1 a 5 gràcies als punts d’Andreu i Pau. Encara que el CFS Riba-Roja va reaccionar amb un gol de Pablo, els dianenses van mantindre el control total del partit, jugant amb intel·ligència els minuts finals i ampliant l’avantatge amb un altre gol de Vicente que va posar el definitiu 2 a 6 en el marcador.

Este impressionant inici de competició del CD PaidosF. Fernández Luna, amb un alt nivell de joc i resultats impecables, els permet liderar en solitari la categoria. Durant la setmana vinent, l’equip es prepararà per al gran derbi comarcal que disputarà en el pavelló de Dénia enfront del Calp Futsal.