Escolta l'informació de hui, dilluns 21 d'octubre 2024

Sintonitza les notícies del dia amb Dénia FM

Podcast Informatiu Dénia FM

Informatiu Dénia FM 21/10/2024

Tota la informació de Dénia, Xàbia, Ondara i la resta de la Marina Alta en la 92.5 FM, amb Míriam Pagán. Pots escoltar en directe l’Informatiu de dilluns a divendres a les 13.30 hores.

Els titulars de hui, dilluns 21 d’octubre del 2024, són els següents:

Un mes. Comença el compte enrere de cara a l’acte d’entrega dels Premis José Marsal Caballero en la seua XLIII edició, que se celebrarà, dins d’un mes just, el 21 de novembre, a l’Auditori del Centre Social. I de cara a aquesta data assenyalada, s’obri el termini de presentació de sol·licituds en les seues distintes categories: Societat, Cultura, Promoció turística, Medi Ambient, Festes, Esports i Premi Especial Comarcal Pepe Miralles; fins al 25 d’octubre. Els interessats poden presentar les seues propostes a través del correu electrònic premios@deniafm.es o en les nostres instal·lacions al carrer Marqués de Campo.

L’oposició de Dénia, en grup, ha votat en contra de la pujada de la taxa de fem per a 2025. Entre altres aspectes, es rebutja aquesta pujada que implica una major “pressió fiscal” i “asfíxia” a la ciutadania, segons han denunciat els seus portaveus municipals. No obstant això, l’actualització ha tirat avant amb els vots a favor del govern socialista-nacionalista. Escoltem els portaveus de l’oposició.

D’altra banda, en aquesta mateixa sessió plenària extraordinària, els cinc grups municipals han aprovat, per unanimitat, el punt relatiu a la construcció de la segona residència i centre de dia de persones majors, que es construirà a la zona de La Pedrera. Això sí, no sense debat per part de l’oposició.

En pàgina cultural, ja es pot visitar l’exposició ‘Maria Ibars. Un paisatge de paraules. Escriure i viure a l’ombra del Montgó’, al Centre d’Art l’Estació de Dénia, fins al 17 de novembre. La mostra pretén descobrir al públic «una dona singular i extraordinària», en paraules de Rosa Seser, comissària de l’exposició juntament amb Carles Mulet i la Comissió Maria Ibars de l’Acadèmia.

A Xàbia, ja es pot visitar l’escultura “La campana de Llidó”, a l’IES Antoni Llidó, en el marc del programa del 50é aniversari de la desaparició del sacerdot xabienc durant la dictadura xilena. L’obra, donada per l’Ambaixada de Xile i creada per l’artista Felipe Hermosilla, s’inaugurava aquest dissabte, amb l’assistència de l’agregat cultural de l’Ambaixada de Xile, Germán Berger.

L’Ajuntament d’Ondara modificarà el sentit circulatori de diversos carrers per a millorar el trànsit viari. A partir de demà, s’implantarà el sentit únic en el carrer Marjals i en els carrers de la zona Caixa d’Estalvis (Antonio Ramos C i Miguel de Cervantes), que abans eren de doble sentit. Des del Consistori s’assegura que es tracta d’una actuació demandada pel veïnat, per seguretat i per millorar la circulació.


Si te gusta Informatius Dénia FM | 92.5, suscríbete en nuestros canales de podcast:

Y sigue a Marina Alta Notícies en las redes sociales:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *