Societat

Marina El Portet de Dénia continua apostant per la sostenibilitat organitzant una jornada informativa sobre la protecció marina

Experts en l’àmbit marí compartiran coneixements sobre conservació per a la protecció de la fauna i flora marina el pròxim 24 d’octubre

Si estimes la mar i vols contribuir a la seua preservació, no pots faltar a la jornada informativa que Marina el Portet organitza el pròxim dijous 24 d’octubre a les 18:00 hores a la sala Sounders de Dénia. Aquest esdeveniment està pensat per a totes aquelles persones que volen implicar-se en la protecció del nostre entorn marí, un tresor que tenim molt a prop i que cal conservar amb consciència.

Durant aquesta jornada, experts de prestigi en el món marí com Antonio Pérez i Francisco Asensio, coordinadors del Servei de Vigilància Marina de la Generalitat Valenciana, i Toni Martínez, guardacostes de la reserva marina de Dénia, compartiran els seus amplis coneixements i experiències. Tots ells estan compromesos amb la protecció de la biodiversitat marina i et mostraran com pots ser part activa en aquesta tasca tan necessària.

Aprendràs a identificar espècies marines protegides, a actuar correctament en cas de trobar un animal ferit o en perill, i a conèixer les normatives vigents sobre navegació i pesca, essencials per a una convivència respectuosa amb l’entorn natural. També es parlarà de la importància de les reserves marines com la de Dénia i del paper clau que tenen en la conservació dels ecosistemes.

Marina el Portet, amb la seua aposta clara per la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient, continua desenvolupant activitats que promouen la cura i la protecció de la mar. Aquesta jornada forma part del seu compromís amb la comunitat i amb la natura, proporcionant als visitants una oportunitat única per aprendre i participar activament en la preservació del nostre entorn marí.

La jornada és gratuïta i no cal inscripció prèvia. És una ocasió perfecta per a conèixer millor la vida marina que ens envolta i les accions que podem dur a terme per cuidar-la.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *